Vai esi dejotājs vai citādi ar deju saistīts cilvēks ilgojies pēc radošiem piedzīvojumiem ārpus ikdienas?

Vēlies darboties projektos, kuri ir finansiāli atbalstīti?

Meklē domu biedrus, kas iedvesmo?

Esi gatavs dalīties ar savām zināšanām, pieredzi, talantu plašākā mērogā?

Tad atnāc uz tikšanos zoom platformā, un mēs  dalīsimies ar savu pieredzi, kurā piepildījās augstāk minētais un vēl vairāk! Tiekamies 2021. gada 19. decembrī no plkst. 12.00 līdz 14:00 ZOOM platformā. Saruna notiks angļu valodā, bet, ja nepieciešams, būs tulkojums arī uz latviešu valodu.

Reģistrācija – Please register here / Lūdzu reģistrējies šeit

Īsumā par projektu

Vairāk kā divus gadus dejas speciālisti un jaunatnes darbinieki no 4 valstīm sadarbojās projektā the Key to Connection, ko finansē Erasmus+ programma, lai kopīgi radītu jaunas, neformālajā izglītībā balstītas, kinestētiskās mācīšanās metodes darbā ar jauniešiem. Lai gan pilnā mērā nācās piedzīvot Covid-19 pandēmijas izaicinājumus, tomēr projekta dalībnieki paspēja apciemot cits citu, iepazīstot vienam otru, darba ikdienu, satikt jauniešus, dalīties ar savu pieredzi un redzēt, kā darba metodes darbojas starptautiskā kontekstā. Paralēli tapa Digitālais metodiskais materiāls – rokasgrāmata tiem, kuri vēlas izmēģināt kinestētiskās mācīšanās metodes savā darbā ar bērniem un jauniešiem. Tajā apkopojām gan informāciju par mums, par projektu un tā gaitu, tēmām, kādas risinājām caur kustību, nodarbības aprakstus ar mūsu piezīmēm un gaidāmajiem mācīšanās rezultātiem.

Ko esam ieguvuši?

Spēcīgas nacionālās starpdisciplinārās komandas, kurās apvienojušies dejas praktiķi un jaunatnes darbinieki. Esam iesaistījuši savās aktivitātes jauniešus un kopienas, kuriem mazāk iespēju. Esam radījuši vismaz 20 neformālajā izglītībā balstītas nodarbības. Satikuši dažādus jauniešus un darbojušies kopā ar viņiem, mācoties caur praktisko pieredzi. Pētījuši un pilnveidojuši tādas vērtīgas kompetences, kā sevis kritisko apzināšanos, spēju klausīties un vērot, atvērtu attieksmi, cieņu pret citādo.

Atnāc uz tikšanos, kurā:

  • Piedzīvosim kustību caur kinestētiskās mācīšanās apzināšanos;
  • Uzzināsi vairāk par iespējām iesaistīties Erasmus+ programmā un saņemt finansējumu saviem projektiem;
  • Uzzināsi par mūsu pieredzi starpdisciplinārajā sadarbībā;
  • Padiskutēsim par kinestētiskās mācīšanās potenciālu digitālajā vidē;
  • Esi aicināts dalīties ar savu labo kinestētiskās mācīšanās piemēru;
  • Atbildēsim uz taviem jautājumiem!

Tikšanos vadīs dalībnieki no Latvijas un Polijas: Ieva Grundšteine, Agnese Bordjukova, Inta Balode no LAUKKU (Latvija), Justīne Buliņa, Ilze Zīriņa no Raunas pārvaldes (Latvija), un Daniel Wargin no Dorosli Dzieciom (Polija).

Projekta koordinators LAUKKU. Dalīborganizācijas: Raunas pašvaldība (Latvija), Dorosli Dzieciom un Centre of Contemporary Arts in Torun (Polija), PanHellenic Association for Psychosocial Rehabilitation and Work Integration un Rodas Brīvprātīgo kopiena (Grieķija), ARTAREA un Uchilishtno nastoiatelstvo CPLR – Obedinen detski kompleks Pernik no Bulgārijas.

the Key to Connection is implemented in the framework of Erasmus+: Youth in Action program – key action 2, Strategic Partnership for exchange experiences.